Onze visie

Samen de vraag achter de vraag ontdekken

Dit is wonen in 4 beloftes

Wat is belangrijk voor u, belanghebbenden en bewoners? Dat bepaalt uiteindelijk de waarde van alles wat we ontwikkelen en bouwen. Met elkaar nadenken over en praten vanuit gedeelde woonwaarden helpt om een stap terug te doen en de vraag achter de vraag te ontdekken.

Om zo bewuste en daardoor betere besluiten te nemen. Over de doelgroep, participatie, duurzaamheid, betaalbaarheid, rendement en alles wat er speelt dat voor u en uw specifieke opdracht relevant is. Samen draaien we aan de juiste knoppen en voegen we waarde toe door u te helpen in het hele traject optimale keuzes te maken.

player-placeholder
 1. Ontwikkelen in vrijheid

  Samen het eindresultaat scherp op het netvlies hebben. Dat vinden we belangrijk. Zonder je vooraf te beperken door een vast aanbod en een rigide proces. Elke opdrachtgever, elke locatie en haar omgeving én elke eindgebruiker is uniek. Dit vraagt om een specifieke oplossing. Samen bepalen we wat belangrijk is en maken we de juiste keuzes.

 2. Bewaken van een bewezen proces

  Wij geloven in de kracht van de keten en werken vanaf dag één integraal samen. Daardoor is prefabricage mogelijk en is er volop speelruimte voor de eindgebruiker. Kraakheldere uitgangspunten en een intensieve, transparante samenwerking zorgen voor een haalbaar plan en een strak te managen proces met direct financieel inzicht.

 3. Starten met het eindresultaat

  Wat moet er straks op welke locatie staan? Wie worden daar blij van en waarom? Welke maatschappelijke impact wil je maken? En welk rendement? Praten we over hetzelfde? En zien we hetzelfde voor ons? Wij doen niets voordat we de antwoorden op deze vragen samen kraakhelder hebben geformuleerd.

 4. Leveren van zekerheid

  Ons woonconcept biedt maximale ontwerpvrijheid in combinatie met een korte bouwtijd, zonder onverwachte kosten en opleverpunten. Dat doen we door cruciale besluiten samen op het juiste moment te nemen en onvoorziene wijzigingen te vertalen in scenario’s. Zo bieden wij absolute zekerheid in kosten, planning en eindresultaat.

Laten we kennismaken

Wij denken mee in uw complete businesscase

Vanuit een open dialoog maken we samen zo vroeg mogelijk de juiste keuzes voor een optimale businesscase.