De Kleine Wiel

Wonen tussen het dorpshart en de rivier

In De Kleine Wiel in Beneden-Leeuwen woon je net achter de dijk langs de Waal in een klein en vooral rustig buurtje, omsloten door het groen.

Met de komst van dit in bouwteam ontwikkelde nieuwbouwplan is het dorp op een kleinschalige manier uitgebreid. Met 21 koopwoningen; vrijstaand, 2-onder-1-kap en patiowoningen. Voor ieder wat wils. Een mooie mijlpaal in de samenwerking met BPD Zuid. In bouwteam is dit plan voor hen geoptimaliseerd en haalbaar gemaakt.

3

Woningtypen

21

Woningen

59

Bewoners

Klaar voor de toekomst

Een heerlijk nieuw huis, perfect geïsoleerd en duurzaam. Wel zo makkelijk én het kan behoorlijk schelen in de maandelijkse energielasten. Makkelijk omdat je bij de keuze voor nieuwbouw niet meer hoeft na te denken over een toekomst waarin er geen gasaansluiting meer is. Deze woningen zijn immers al zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken ook nog eens over de nieuwste installaties als het gaat om het verwarmen van je woning. Deze maatregelen zorgen ook (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte.