Long Island

Ruime kavels verbonden met groen en water

Long Island is een van de deelplannen in de gebiedsontwikkeling Waelpark in ’s Gravenzande.

De woonvilla’s liggen op een eiland, nabij de Plas van Alle Winden en krijgen allemaal een eigen aanlegplaats voor een sloep. Via de Poelwatering staat Long Island direct in verbinding met het vaarwater van het Westland. Wij hebben DHC in bouwteam geadviseerd om dit ambitieuze plan o.a. technisch en financieel te optimaliseren. Tijdens de ontwerpfase is nauw samengewerkt met DHC en haar adviseurs waarbij specifieke kennis door ons is ingebracht.

2

Woningtypen

33

Woningen

105

Bewoners

Adviesrol en inbreng specifieke kennis

Wij hebben DHC in bouwteam geadviseerd om dit ambitieuze plan o.a. technisch en financieel te optimaliseren. Tijdens de ontwerpfase is nauw samengewerkt met DHC en haar adviseurs waarbij specifieke kennis door ons is ingebracht.

 

Verbonden met het groen en het water

Het ontwerp van Long Island is van de hand van Mulleners + Mulleners architecten uit Haarlem. De stedenbouwkundige opzet is een prachtig eiland waarbij ruime kavels zijn verbonden met het groen en het water. Geïnspireerd op de rijke architectuur van de New Hamptons nabij New York krijgen de villa’s sprekende raampartijen met veel lichtinval, grote Hollandse vensters en karakteristieke elementen die het straatbeeld veraangenamen. De ontwikkeling en realisatie van Long Island creëert ruimte voor doorstroming op de Westlandse woningmarkt.