Wonen aan de Meander

Nabij het polderlandschap van Het Groene Hart

'Wonen aan de Meander’ is wonen in de nieuwe stadswijk Park 16Hoven in Rotterdam.

In deelplan ‘Wonen aan de Meander’ zijn in totaal 72 woningen gerealiseerd. In korte tijd zijn alle 29 woningen in de 1e fase (2015), 30 woningen in de 2e fase (2016) en 13 woningen in de 3e fase (2017) verkocht.

De woningen zijn gesitueerd op de schiereilanden en hebben een leuke tuin met uitzicht op het water van de Meander. Alle woningen worden inmiddels met veel plezier bewoond.

Park 16Hoven is een populaire wijk aan de rand van Overschie in Rotterdam, nabij het open polderlandschap van het Groene Hart, met een aangename variatie aan woningtypen, brede straten en lanen, speelgelegenheden voor de kinderen en veel groenvoorzieningen.

Park 16Hoven biedt ruimte aan mensen die houden van natuur, luxe en bijzondere architectuur, en ook dicht bij de binnenstad willen wonen.

Wonen aan de Meander is onderdeel van Rietzoom; een gedeelte in deze wijk dat gekenmerkt wordt door waterpartijen. Ongeveer een vijfde deel van het oppervlak van deze buurt bestaat uit water. Veel woningen in Rietzoom grenzen dan ook met hun tuin of terras aan het water.

Eerdere succesvolle projecten in Park 16Hoven zijn: De Verborgen Tuin en De Allee.

6

Woningtypen

72

Woningen

Bewoners